Syysasiaa

17.9.2020

RSPV tiedote 17.9.2020


Portti pidetään suljettuna salvalla alkaen tästä päivästä ja lukitaan 3.10. alkaen illalla kun vedetkin suljetaan.  Jos vedet joudutaan sulkemaan aikaisemmin, 26.9., niin portit lukitaan samaan aikaan.

Huolehdithan portit kiinni kulkiessasi jotta saadaan alueen turvallisuutta pidettyä hieman paremmin yllä. Ikävä tosiasia on, että kun väki vähenee ja illat pimenevät, myös ilkivalta lisääntyy.


Vedet suljetaan 3.10. säävarauksella. Varaudu siihen, että vesi voidaan joutua sulkemaan jo viikkoa aikaisemmin jos yöpakkaset alkavat.


Viimeisellä saunakerralla  26.9. vietetään Kynttiläsaunaa. Siitä onkin jo ilmoitustaululla kutsu. Kiitos Tarja aktiivisuudesta tapahtumien järjestäjänä!


A-alueelle aloitetaan asentamaan käyntiporttia perjantaina  18.9. Pidetään sekin portti suljettuna. Sekin lukitaan sitten viimeistään 3.10.

Pahoittelut, että ilmoitustaululle tulee tämä juttu viiveellä. Syksyn tullen olen jo siirtänyt osan tavaroista kotiin. Niinpä tulostin ja tietokone ovatkin joutuneet hetkelliseen eroon toisistaan. Pyrin korjaamaan tilanteen mahdollisimman pian. 


Vielä muistutus tulevasta syyskokouksesta. Kutsut lähtevät heti kun saadaan varmistus paikasta. Näin korona-aikaan riittävän ison tilan löytäminen on haastavaa.

Nyt voisi myös alkaa miettiä halukkuutta johtokuntatyöskentelyyn, muutama paikka on taas jaossa. Kovasti kaipaisimme teitä uusia palstalaisia joukkoomme.


Nähdään syyskokouksessa!

Tiedotin-Ilona