Autoilu ja pysäköinti

Pysäköintialue sijaitsee heti pääportista sisäänajettuasi, osoitteessa Kaarilankatu 26. Pienempi pysäköintialue sijaitsee A-alueen vieressä, osoitteessa Kornetinkatu 1. Moottoriajoneuvojen pysäköinti on sallittu vain pysäköintialueilla. Vain huoltoajo mökeille on sallittu; siirräthän autosi heti asian hoidettuasi pysäköintialueelle. 

Peräkärryjen ja trailereiden pidempiaikaiseen säilytykseen on oma maksullinen alueensa. Vuonna 2022 maksu on 50 €. Ilmoitathan peräkärrystäsi tai trailerista. Ilmoittamatta jättämisestä aiheutuu tiedon selvittämisestä lisäkustannus 20 € (autorekisterikeskuksen tiedot ja kirjanpidon lisäkustannus).


Alueellamme on 10 km/h nopeusrajoitus; ajathan äärimmäistä varovaisuutta noudattaen mm. leikkivien lapsien sekä hiekkatiestä nousevan pölyn vuoksi.


Mikäli tilaat ulkopuoliselta kuljetuksen maa-ainekselle tai tavaroille muistuta toimittajaa että alueelle on mahdollista ajaa enintään pakettiautolla. Mikäli kuljetuksesta aiheutuu vahinkoa kulkuväylille, korjauskustannukset peritään kuljetuksen tilaajalta.

Kerrothan myös vieraillesi autoilu- ja pysäköintiohjeet!