RSPV tiedote 9.6.2020

9.6.2020

Johtokunta kokousti saunarannassa eilen iltasella jälleen tiiviin satsin asioita!

1)      Saunoja ei aukaista toistaiseksi, eikä myöskään vuokrata. Johtokunta päätti asiasta yksimielisesti.
- Vaikka muualla ovat saunat jonkinasteisesti käytössä, johtokunta katsoi, ettei saunojen käyttö ole vielä turvallista koronan levitessä pisaroina jopa 4m säteelle yskijästä ja jopa vauhdikkaasti puhuessa pisarat lentelevät. Yleisissä uimahalleissa on valvojat sekä siistijät paikalla koko ajan. Jotta voisi saunoa, pitäisi kehittää monimutkainen vuoro/varausjärjestelmä. Koska vessojen käytössä on jo havaittu välinpitämättömyyttä muita kohtaan, ei johtokunta katso voivansa ottaa vastuuta saunan avaamisesta. Kukaan meistä ei halua saada sitä puhelinsoittoa, jossa kerrotaan läheisen saaneen tartunnan koska saunoi Raholassa.
Seuraavan kerran asiaa käsitellään kesäkuun lopun kokouksessa.

2)      Takkatupaa (ja sen yhteydessä olevaa wc-tilaa) voi vuokrata 1.6. alkaen.

3)      Tiedoksi: Raholan sp järjestää kirpputorin 5.7. ”Avoimet Puutarhat”-teemapäivän yhteydessä. Voit osallistua vain toiseen tai molempiin. Myyntipöydät jokainen järjestää omalle palstalleen. Ilmoittautumiset ja lisätiedot Ulla O tai Ilona Q, tai hupiryhmän fb-ryhmään. Yhteystiedot löytyvät kotisivuilta. Ilmoittautuminen mahdollisimman pian!

4)      Kesäkahvilaa ei voida avata koska vastuuhenkilöä/henkilöitä ei ole löytynyt. Jos tunnet kiinnostusta asiaan, ota mahdollisimman pian yhteyttä Irmeli Vesteriseen!

5)      Leikkipaikkoja muokataan EU-vaatimusten mukaisiksi. Joitain telineitä joudutaan poistamaan käytöstä. Vanhoja penkkejä poistetaan huonokuntoisina käytöstä ja loput sijoitellaan uudelleen.

6)      Pysäköintialueen tasaus ja viemäriremontin jälkien kunnostus:
- Pysäköintialueen katselmuksen muistiota ei ole vielä saatu. Sateen aikaiset kuopat ym. on dokumentoitu ja yhdistys tulee vaatimaan pintakerroksen uusimista maa-aineksella joka ei pölyä nykyisellä tavalla ja joka tasataan siten, ettei lätäköitä sateella muodostu.
- Viikolla 24 viemäriremontin jälkien korjausta loppuun.Irmeli Vesterinen 050 5994399 kesäkahvilan vastuuhenkilöilmot

Ulla Ollikkala 040 0556800 hupi-ryhmän ilmot/tiedustelut

Ilona Qvick 050 3003707 hupi-ryhmän ilmot/tiedustelut