RSPV tiedote 28.5.2020

28.5.2020

1)      Loput wc:t ja suihkut avataan 1.6. alkaen. Suihkutiloihin vain yksi henkilö kerrallaan. Huomioithan, että epidemia ei vielä ole ohi ja noudatat hygieniaohjeistusta!

2)      Saunoja ei vielä avata. Sen sijaan takkatupaa voi vuokrata 1.6. alkaen jos siihen löytyy vastuuhenkilö. Sama henkilö hoitaa sitten myöhemmin myös saunojen vuokrausta mikäli ne avataan tämän kesän aikana. Jos olet kiinnostunut tekemään YTV:si näin, ota yhteyttä johtokunnan jäseniin.

3)      Pesukoneasioita hoitaa Nina Ahola.

4)      Lasten kesäkisat alkavat 4.6. Asiasta tulee oma tiedote/tapahtuma tarkemmin.

5)      Uusien viljelijöiden info saunarannassa (ulkona) 15.6. klo 18. Tervetuloa!
- info on suunnattu niille jotka eivät vielä ole sellaisessa olleet. Valitettavasti joudumme rajoittamaan osallistumisen 1 hlö/ palsta.

6)      Sähköjenmaksupäivä on 15.8. varastolla. Asiasta tiedotetaan myöhemmin erikseen.

7)      Kesäkahvila Kesähelmi avataan takeaway-periaatteella kesäkuun aikana mikäli vastuuhenkilö eli ns. emäntä löytyy. Ilmoittaudu Irmeli Vesteriselle jos olet asiasta kiinnostunut 050 599 4399
Mahdollinen tuleva emäntä ottaa sitten vastaan myyjä- ja leipojailmoittautumiset.

8)      Alueella on tehty lisää rottahavaintoja. Ilmoita heti johtokunnalle jos näet rotan. Nyt on erittäin tärkeää, ettei komposteihin laiteta ruokajätteitä!

Tiistaisin on varastolla myös mahdollisuus sopia yhteisötyövelvoitteen suorittamisesta.

Tässä oli taas paljon asiaa. Jos olet epävarma mihin ja miten ilmoittaudut, ota yhteyttä vaikka tiedottajaan, ohjaan kyllä oikeaan paikkaan :)

Terveisin 

Tiedotin-Ilona
050 3003707