RSPV tiedote 2.7.2020

2.7.2020Johtokunta piti kokouksen 29.6. takkatuvalla.

-          Pysäköintialueen tasaus puhututti edelleen. Uusi katselmus 2.7. (Pintaan esitetään lisättäväksi          mursketta ja kuopat täytetään. Odotamme maksajan hyväksyntää asialle)

-          Viemäriremontin jälkien korjauksiin ei oltu tyytyväisiä. J. Vepsäläinen ottaa vielä kerran yhteyttä asian tiimoilta.

-          Päätettiin ottaa vesinäytteet saunarannasta. Naapuritontille on tulossa venesatama sekä kerrostaloja joten on hyvä tutkia veden laatu ennen kuin rantaa myllätään.

-          Saman syyn vuoksi saunoihin tulee tärinämittarit kun rakennettavalla alueella tehdään räjäytystöitä. Sisätilojen tämän hetkinen kunto dokumentoidaan jotta voidaan seurata jos vaurioita tulee.Yhdistyksen keväinen vuosikokous pidettiin 2.7.2020 varaston edessä kentällä vesisateessa. Paikalla oli ilahduttavan runsaasti väkeä kelistä huolimatta.

-          Tilivelvollisille myönnettiin vastuuvapaus

-          Vahvistettiin toimivat alatoimikunnat

-          Ja ehkä isoimpana asiana päätettiin avata saunat 4.7. alkaen.Muistutuksena tässä yhteydessä, että kun saunarannassa on yksityistilaisuus, ei ole sopivaa mennä häiritsemään. Vuokraaja maksaa yhdistykselle (eli meille) siitä, että saa pitää oman tilaisuutensa siellä. Uimaan mennään joko ennen varausta tai sen jälkeen mutta ei varauksen aikana.