RSPV tiedote 17.2.2020

17.2.2020

Johtokunnan kokous 12.2. 2020

 

Kevät lähestyy kovaa vauhtia vaikka tuntuu, ettei syksyn ja kevään välissä ole talvea ollut ollenkaan. Mökkikautemme alkaakin jo 15.4.!!!
Kevään kokousten vakiaiheita on tietysti tilinpäätösasiat, joita valmisteltiin ja jatketaan seuraavassa kokouksessa.

Yhteisötyövelvoitteesta: jos joukossamme on ammattihenkilöitä (lvi-, sähkö-, siivous-, keittiö-, rakennus-, remontointi-, ym.aloilta) ja haluat tehdä velvoitteesi  muutoin kuin rikkaruohoja kitkemällä, se on mahdollista. Ota silloin yhteyttä johtokunnan jäseniin (ks. yhteystiedot-sivu) ja sovitaan sinulle velvoitetyö yhdessä.

Toimihenkilölistaa täydennettiin: taloudenhoitajana aloittaa Pirkko Pekkanen vastuualueenaan mm. puutarhalla tapahtuva rahaliikenne. Siivousvastaavana jatkaa Tuula-Riitta Kulmala (suihkut ja WC-tilat, pikkuvihreät). Pesukone- ja suihkuraha-asioita hoitaa Nina Ahola.

Kirjanpitotoimisto hoitaa laskutukset tästä eteenpäin. Pankit eivät enää toimita tilisiirtolomakkeita joten nyt on pakkorako nykyaikaistaa maksatukset. Ne, jotka ovat antaneet s-postiosoitteensa, saavat laskut sähköisesti ja loput kirjepostina. Esitämmekin toivomuksen, että mahdollisimman moni ilmoittaisi meiliosoitteensa jäsenrekisterinhoitajalle, sillä sähköinen laskutus on huomattavasti edullisempaa.

Sähkön hinta on hieman noussut, palstalaisen hinta 0,135 €/kWh

Kevään vuosikokous on 15.4.2020 klo 18.00 Pääkirjasto Metsossa. Kutsu ja esityslista tulevat myöhemmin.

 

Aurinkoista kevättä!

Tiedotin Ilona