RSPV tiedote 13.4.2020

13.4.2020

Kevätjuttuja ja hieman koronaakin

1.    Portit avataan 15.4. Siihen saakka ne tulee edelleen sulkea jälkeensä.

2.    Molokit avataan myös 15.4.

3.    Vesien päällelaitto saattaa siirtyä vähintään viikolla kuun vaihteeseen, ellei säässä tapahdu isoa muutosta.

4.    Lopullinen parkkipaikan siivous ja tasoitus tehdään kun maa on hiukan kuivunut.

5.    Kaupungin syksyisten kaivausten jäljet ja nurmikoiden reunat korjataan toukokuun loppuun mennessä, mutta mahdollisesti aiemminkin jos maa kuivuu ja alueelle voi tulla isoilla koneilla suorittamaan paikkaukset.

6.    Muistathan, että huoltorakennuksen kaikki tilat ja kesäkahvila pidetään suljettuna toistaiseksi koronaepidemian vuoksi. Seurataan tilannetta.

7.    Pikkuvihreät käytössä toistaiseksi niin, että jokainen siistii omat jälkensä ja desinfioi pinnat. Käyttö omalla vastuulla. Varaudu siihen, että myös pikkuvihreät saatetaan joutua sulkemaan. Varsinkin jos ne eivät pysy siistinä.

8.    Risujen ja oksien keräys pääportin viereen siististi ja yhdensuuntaisesti kasattuna viikon 18 aikana, 3.5.mennessä. Poisvienti viikolla 19 tai 20, jonka jälkeen risuja ei voi enää tuoda paikalle. Ohjeet tulevat ilmoitustaululle.

9.    Haravointijätelava on alueella 9.-10.5. Teemme yhteisten alueiden ”siivoustalkoita” jokainen itsekseen ja alueelle tuodaan 1 roskalava johon haravointijätteet tuodaan. Oman palstan haravointijätteet kompostoi jokainen pääsääntöisesti itse, mutta pieniä määriä omaa haravointi/puutarhajätettä voi tuoda sunnuntai-iltana lavalle  jos on tilaa.

10. Lue SSpl:n tiedote koronasta tästä!